bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Производство
Гостиница, отель
Ресторан, кафе, бар
Инвестиционный проект
Офис
Помещение
Покажи на картата
Търсене на имот

Недвижим имот Черноморец

В избрани
В избрани
В избрани
В избрани

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Имоти в ЧерноморецНедвижимите имоти в България са много популярни сред нашите сънародници. Увеличава ли се всяка година интересът към тази гостоприемна слънчева страна? благодарение на отличните условия за комфортен престой и разумни цени за разнообразие от услуги и стоки, включително недвижими имоти.
Държавната политика насърчава чуждестранните купувачи да купуват жилище и предлага огромен брой отлични възможности с широк диапазон от цени.
Страната е много богата на разнообразие от атрактивни места за комфортен и приятен престой и почивка. Купувачите могат да изберат недвижими имоти в популярни черноморски курорти, с които е известен далеч извън границите си, или да придобият жилище в подножието на множество планински вериги. Има и отлична гама от имоти в столицата и други големи градове, а също така можете да намерите подходящ имот в тих район, заобиколен от зашеметяващи природни пейзажи.
Ако търсите недвижими имоти на брега на Черно море, но сте уморени от шумни, пренаселени места и търсите спокойствие и уединение, град Черноморец ще бъде една добра алтернатива за вас. Малко, но много уютно градче е разположено на полуострова на Бургаския залив, пленяващ с естествената си красота. В Черноморец можете да закупите студио, апартаменти с една или повече спални, къща, вила, вила, градска къща, както и парцел.
Град Черноморец съществува в България от дълбока древност. Историята му започва много отдавна, когато се е наричало село Свети Никола. На първо място, местните пейзажи привличат вниманието тук: скалистият бряг отстъпва място на златист пясъчен плаж, който се превръща в плоско морско дъно. Масата от хълмове и равнини е украсена с многобройни полета, уханни лозя и приказни градини.
Желаещите да закупят имот в Черноморец на морето са тези, които искат спокойна семейна почивка на добре поддържани, оборудвани плажове, както и тези, които се интересуват от екстремни водни спортове, тъй като скалите и скалите на източната част са перфектен за гмуркане, риболов, подводни спортове, сърф и много други. Това е живописен и уютен град за постоянно пребиваване, а туристите идват тук през лятото, така че собствениците на жилища ще могат да го отдават под наем и да печелят доходи. Цените на недвижимите имоти зависят от:
• местоположение на обекта;
• цялата зона;
• оформления;
• държави;
• условия;
• вид и период на строителство.

Продажба имоти в Черноморец

Градът е идеално място за уютен престой далеч от шума и постоянната суматоха на големите курорти. От друга страна, има всичко необходимо за живот: развита инфраструктура, достатъчен брой ресторанти, пазари, кафенета, магазини, както и много възможности за интересни дейности за свободното време. Тихите, уютни квартали са идеални за семейства с деца и всички любители на спокойната атмосфера. Тук се изграждат нови сгради, комфортни жилищни комплекси, подобрява се инфраструктурата, благодарение на което всяка година курортът става все по-модерен и привлекателен за живеене.
Апартаментите са представени в голямо разнообразие на достъпна обективна цена. Premier Realty Master ще ви помогне да се запознаете с пълния списък с актуални оферти, да изберете най-подходящия вариант и да гарантирате сключване на сделка. Специалистите на компанията ще могат да ви осигурят професионална, висококачествена и цялостна помощ на всички етапи от закупуването на чуждестранни апартаменти.

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram