bg

Хотел в гр.Ченоморец от семеен тип**

България / Област Бургас / Черноморец
35152
ID на сайта:
310 000
EUR
BGN
13
Брой стаи
670 м2
Площ
5
Етаж
5
Брой етажи

Хотелът има обща застроена площ от 670 кв.м., състои се от 5 етажа. Първият етаж е подходящ за целогодишно живеене и се състои от хол с кухненска част, две спални, 2 бани с тоалетни. Оборудвана е камина с водна риза.
На 2-5 етажа има напълно оборудвани и обзаведени стаи от хотелски тип. На всеки етаж има 1 двустайни апартаменти, 1 студио и 1 двойна стая. Всяка стая е оборудвана с кухня. Хотелската част има собствен вход, рецепция, пералня, както и други стаи, които могат да се използват като фитнес зала, сауна, стаи за персонал.
Къщата има парцел от 495 кв.м., гараж за 4 автомобила, изискан вътрешен двор с овощни дървета и малък басейн. Хотелът е оборудван със слънчеви колектори за топла вода. Мини хотела се намира на 200 метра от плажа. Предлага 9 удобни стаи. Предлагат се стаи с 2, 3 и 4 легла. Всички стаи са оборудвани с климатик, плазмен телевизор с кабелна, кухненски бокс с микровълнова печка, чайник и минибар. Има зона за хранене, където можете да вечеряте в сянката на овощните дървета.
Работещ малък хотел е добра инвестиция в български имот. Готов бизнес - който е с отлична оценка.
Без комисионна от купувача!

ID 5313
Сподели
Офис
г. Бургас, ЖК "Лазурь" №153, партер
Отговорен брокер
Виктория Искимжи
ТЕЛ/VIBER
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram